donderdag 24 februari 2011

Heerlijke Body Fruit, KruidvatGek van kokos!” Dat dacht ik toen ik aan de kassa van het kruidvat stond. Ik had namelijk de nieuwe bodybutter van het gelijknamige merk kruidvat gekocht, de body fruit.

Omdat ik zoveel van kokos hou ben ik maar gestart met de kokosnoot geur. Het is een hele zacht geur die mij aan een zacht kokosijsje doet denken, heerlijk! Het is mijn eerste body butter, dus het was wennen. Even opmarmen in mijn handen en dan was het klaar voor gebruik. Het smeert goed en makkelijk uit en wordt ook meteen opgenomen in de huid! Ik heb zelf een zeer tere huid, erg droog en door dit product wordt mijn huidje weer wat zachter en natter. Na enkele dagen uitproberen was ik zo tevreden dat ik een tweede ging halen.

Toevallig was er een actie, ééntje kopen en ééntje gratis! Ik kocht er de perzik geur butter mee en een bodylotion, alweer met de kokos geur! De perzik smeert even goed en lekker als de kokos. De lotion moet ik nog uitproberen, maar ik schrijf er waarschijnlijk nog een artikeltje over. Hij ruikt in ieder geval heerlijk!

Ik ben weg van dit product, jij ook?

Positief +:
  • Goedkoop
  • Ruikt heerlijk, naar eigen mening
  • Makkelijk in gebruik
  • Er zit veel product in een potje

Negatief:
  • Je vind de geur lekker of niet, dat is eigen smaak.
  • Ik weet niet of dit een product is die altijd in de rekken blijft staan, of dat het limited is… Ik hoop stiekem dat hij blijft staan!

Wat zijn jullie favoriete body butter geurtjes?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.