dinsdag 8 februari 2011

In de brievenbus!


Ja, ik weet het! Het is geen maandag of donderdag of zaterdag, de dagen waarop ik normaal een artikel post. Toch heb ik een goede reden! Ik kreeg vandaag namelijk iets in de post van Marijke, www.nymphette.be!

Wat zou erin zitten?


Een MAC crème d’nude lipstick, yay! Ik stond al een hele poos te twijfelen of ik hem zou kopen, maar omdat Antwerpen zo ver van mij thuis ligt was Marijke supervriendelijk om het voor mij te gaan halen! Ik ben echt superblij! Ze stak er ook twee extra staaltjes in die ik zeker zal gebruiken! Amor amor was  een paar jaar geleden mijn favoriete geurtje! Toeval? Er zit ook nog een face lotion in van l’occitane. Heerlijk!Ik zal zeker nog een review schrijven over deze lipstick en er een goede nude lip mee creeren. Ik kan alvast niet wachten om het uit te proberen!

Dankjewel Marijke!
© Dresses and Daisies | All rights reserved.