Mijn Favoriete Kettingen

“Er staat een kettinghouder op mijn kamer, de kettingen hangen boven elkaar. Plaatsgebrek, net zoals in mijn juwelenkistje”

Zoals veel meiden heb ik veel juwelen, daarom geen dure, maar dingen die ik overal een beetje heb gekocht. Hier een lijst van mijn persoonlijke favorieten:

           


      UIL: deze kocht ik een hele poos geleden in de WE. Ik zocht een uiltje, maar kon nergens eentje vinden. Toen botste ik plots op deze, liefde!


VINTAGE NECKLACE: Natuurlijk maak ik niet alleen spullen voor het plezier, ik draag ze ook echt! Deze ketting draag ik heel vaak bij mijn donkerblauwe kleren. Het is een goede combinatie. Ik krijg ook superveel complimentjes over deze ketting. “Waar heb je hem gekocht?” en natuurlijk antwoord ik trots “Zelf gemaakt!”.


      BEER: Deze kreeg ik van mijn vriend tijdens een kerstmarkt. Hij is niet speciaal, maar alleen maar omdat hij van mijn vriend komt heb ik er een speciale band mee.

      



GOUDEN KETTING: Ik heb de voorkeur voor  lange kettingen en nog liever gouden kettingen! Deze is één van mijn eerste, hij ziet er ook enorm afgeleefd uit. Toch krijg ik het niet over mijn hart om hem weg te doen.


      Hoe ziet jullie favoriete ketting eruit?