donderdag 3 februari 2011

Parfum: Diesel Fuel For Life, for her


Mijn eerste review zal gaan over mijn favoriete parfum, dat moet wel, want dit is immers mijn 3e flesje fuel for life! Hieronder kan je lezen waarom:

Het flesje ziet er enorm prachtig uit, de verpakking (doosje) is heel gewoon, maar als je het opendoet krijg je iets heel anders te zien. Vooral het kanten jasje ziet er heel vintage uit, I love vintage! Het geeft het parfum weer iets apart, wat de andere parfums niet hebben.          Als je van zoete geuren houdt dan is dit zeker iets voor jou. De geur heeft iets unieks en kan moeilijk beschreven worden. De meeste zoete geurtjes kan je als snoepjes beschrijven, maar hier is dit zeker niet het geval! 

De geur zelf blijft een hele tijd hangen. Omdat dit al mijn 3e flesje is en ik het dagelijks gebruik, ruik ik het zelf bijna niet meer. Waarschijnlijk is mijn neus de geur iets te gewoon geworden, stiekem jammer. Nadat ik een hele dag gewerkt had kreeg ik een complimentje van mijn mentor, ik rook zo lekker. Ik was verbaast dat ze die opmerking gaf, want als je een hele dag gewerkt hebt... dan moet je toch... uhh ja..stinken! Dus wat een complimentje!

Voor een flesje van 30 ml ben je snel +- 40 EURO kwijt, maar je doet er tevens een hele lange tijd mee. Twee keer sprayen en je ruikt de hele dag lekker!
Welk geurtje vinden jullie lekker?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.