maandag 28 februari 2011

Shopdag in Hasselt

 
Zaterdag 19 februari ben ik gaan shoppen met mijn vriend, nuja shoppen… Het was meer doelloos rondslenteren en daarbij af en toe een winkeltje binnenstappen. De New look is voor mij ook een vaste stopplaats. Ik vind de kleren er enorm leuk, echt mijn stijl!

In de New look vond ik deze prachtoorringen, ik was namelijk al een tijdje op zoek naar button oorringen en het liefst roosjes. Bingo! Ik kocht ze meteen! De twee onderste vind ik geweldig, maar de bovenste niet zo. Ik denk dat ik de bovenste niet veel zal dragen, maar ach… Ik kocht de oorringen voor de 2 onderste. Ik ben er zo blij mee! Ze kosten 3,99 Euro, voor 3 oorringen is dit niet veel geld!

Na het shoppen gingen we een hapje eten in de Badderij. De Badderij is niet zo bekend voor buitenstaanders, maar voor de Hasselaar en omstreken is dit echt een top snackbar! Ik nam een Bicky Burger, want naar mijn smaak hebben ze daar de beste Bicky Burgers van het land! Hmm! Smullen maar!


Echt een superleuke dag die weer veel te snel was voorbijgegaan!


Hoe intens is jullie shoppen?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.