Stage, kleuterklasVandaag start mijn 2 weken durende stage. Na de examens werd ik meteen ondergedompeld in het werk voor mijn 3e stageperiode, dit in een eerste kleuterklas. Het werk houdt echt niet op, dit gaat van lesvoorbereidingen naar activiteiten in  orde brengen en meer, gelukkig is dit een duostage. Samen met mijn partner Kirsten gingen we er volledig tegenaan en toverden we de klas om in een heus prentenboek, dat was onze opdracht. We kozen dan ook voor het boekje ‘Wiebelbillenboogie’.

Het verhaal gaat over een olifantengezin en als mama gaat werken wordt het huis een grote speeltuin. Dit met de hulp van papa olifant, om mama blij te maken dansen ze de wiebelbillenboogie.

Dagelijks geef ik een halve dag les en Kirsten de andere helft. Tijdens mijn stageperiode zal ik jullie op de hoogte houden van alle nieuwtjes, de kinderen en de activiteiten!

Nu duimen maar en boogiebil ze!


Groetjes: juf Kirsten en Juf Laurence