TAG, mijn favoriete bloggers

De volgende mensen die ik tag zijn geweldig lieve mensen. Ik volg ze al een hele poos en beetje bij beetje heb ik ze ook beter leren kennen. Zo een beetje de persoon achter de blog of de filmpjes. Daarom vond ik het fijn even iets voor hen terug te doen, want zij staan altijd klaar met leuke artikels, laten je even relaxen en doen je even de dagelijkse sleur vergeten.

Dit zijn de lieve mensen, bezoekjes bij hen zijn welkom!

Een prachtige vrouw met een prachtige blog, ze update dagelijks met de leukste artikels over beauty. Zeker een kijkje waard!
Ik ken haar al een hele poos, ze is heel gedreven en houdt erg van beauty dingetjes. Momenteel heeft ze het wel heel druk, dus dagelijks posten doet ze niet. Toch is het een hele leuke blog en een bezoekje waard.
Ik leerde Kaya voor het eerst kennen op youtube. Ze is een prachtige meid met een goed hart. Een echte guru die niet alleen beauty tutorials maakt, maar ook haar persoonlijkheid laat doorschijnen. Ze zingt zelf ook in een band, waar ze supertrots op is. Niet alleen beauty, maar ook Fashion staat op haar lijstje.  Ik ben zelf al een hele tijd trouwe volger! Jij ook?
Een huiselijke sfeer en een lief meisje, dit zijn maar een paar aspecten die ik kan opnoemen bij deze blog. Laura houdt van beauty en blogt er ook over. Ze update regelmatig, wat ervoor zorgt dat ik de blog blijf volgen. Ik hoop stiekem wel dat ze meer post, wat duidelijk maakt dat ik haar artikels supergraag lees!
Ik ken haar niet persoonlijk, maar ik volg haar wel al een tidje. Ze maakt prachtige ooglooks, praat en maakt er artikels over.
deze blog volg ik nog maar net. Daarom kan ik ook geen echt goede beschrijving geven over haar artikels. De reden waarom ik haar hier post is omdat ze superlief is!
Alexandra leerde ik eigenlijk een week geleden kennen. We waren allebei idool 2011 aan het kijken, via twitter. Het was hilarisch! Nu ze weer haar blog heeft gestart vond ik dat ik wel een linkje mocht plaatsen.

Dit is de tag, het is een vragenlijst. Het zijn geen doordeweekse vragen, want daar hou ik niet zo van. Creativiteit is de boodschap! Bij de ene vraag is het eigenlijk niet nodig om serieus te gaan antwoorden, bij de andere wel. Volg je gevoel en het komt allemaal goed, zodat het een leuk en gezellig artikeltje wordt.
Hopelijk vinden jullie het fijn!

Wat zou je niet kunnen missen in…
Wat zou je niet kunnen missen in je badkamer?
Wat zou je niet kunnen missen in je slaapkamer?
Wat zou je niet kunnen missen op tv?
Wat zou je niet kunnen missen in je snoepkast?
Wat zou je niet kunnen missen in je make up stash?
Wat zou je niet kunnen missen op de kamer van je aartsvijand?
Wat zou je niet kunnen missen in het donker?
Wat zou je niet kunnen missen in je spiegel?
Wat zou je niet kunnen missen bij je beste vriend/vriendin:
Wat zou je niet kunnen missen bij je geheime boek/kist/kast/…:
Wat zou je niet kunnen missen op je muur?
Wat zou je niet kunnen missen in/op … (zelf aanvullen)


Mensen die niet getagd zijn mogen dit zeker ook invullen! Voel je vrij! :)