maandag 7 februari 2011

Urban decay Naked Palette


Jullie zullen wel denken: “Waar in godsnaam heeft ze die nog kunnen vinden?”. Eerlijk antwoord? Ik heb geen idee. Ik kreeg dit palette namelijk met mijn verjaardag. Ik had er al een hele tijd naar gevraagd, maar had eigenlijk nooit gedacht dat ik het ooit in mijn handen zou krijgen. Ik denk ook dat mijn vriend, wie het gekocht heeft, zwaar overbetaald heeft voor het palette. Maar ah… naast de prijs is het een prachtstuk waar mee te pronken valt!

Omdat mijn verjaardag net in de blok valt (studeerperiode) was het moeilijk om ermee te spelen en eens uit te testen. Tussen mijn pauzes door heb ik wel wat uitgeprobeerd en geoefend!


Kleuren: zowel glanzende als matte kleuren, wat een heel mooi eindeffect geeft op je ogen. Ik heb bijvoorbeeld een hele lichte huid, maar toch komt de lichtste kleur ‘virgin’ er heel goed op uit! Echt prachtig. De kleuren zijn heel goed uit te blenden en heel makkelijk in gebruik.

Kleuren van links -> rechts: Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half baked
Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle, Creep, Gunmetal

Zoals jullie weten zitten er niet enkel oogschaduw in, maar ook een oogpotlood en primer potion. De oogpotloden zijn makkelijk in gebruik, niet te vettig en ook niet te droog. Het is wel goed om nog wat oogschaduw over de eyeliner te doen als je deze op je ooglid gebruikt. Het komt beter door en het blijft langer zitten. Over de eyeshadow prmer ben ik minder tevreden. Niet omdat hij minder werkt, maar omdat hij stuk was! Ik deed het potje open en de applicator brak af! Natuurlijk was dit superlame…. Mijn vriend heeft toen gemailt naar de vrouw waar hij het pallet gekocht heeft, nu wacht ik op een nieuwe. Ben benieuwd, hierover zal ik zeker nog eens een review schrijven.

Kortom:
+: 
  • Bijzondere kleuren 
  • Makkelijk te gebruiken
  • Klein formaat om mee te nemen
  • Goede kwaliteit

-: 
  • duur   
  • Bijna onvindbaar


Wat vinden jullie van dit palette?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.