Beauty Wishlist: Maart '11Wishlists… vele beautybloggers hebben er al eentje gemaakt. Ook ik wilde mijn wishlist met jullie delen. Je zal merken dat deze niet zo lang is, omdat ik tevreden ben met de spulletjes die ik heb. Ik koop alleen maar spullen die in prijs/kwaliteit verhouding goed zijn of waarover ik al heel positieve dingen heb gehoord. Kijk je even mee?


Over deze Maybelline 24h long lasting lipsticks hoorde ik al veel goede dingen. Ze blijven lang zitten, zijn heel gepigmenteerd en hebben prachtige kleurtjes. Telkens wanneer ik het kruidvat binnenstapte ging ik even naar deze lipsticks kijken, maakte enkele swatches op mijn hand en deed de test zelf. Ik zette enkele lipstick strepen op mijn hand en na 7 uur ziet hij er nog steeds uit zoals ik hem erop heb gezet! Zelfs na hard schrobben! De lipsticks zijn niet goedkoop, maar ééntje kopen kan toch geen kwaad… niet? [Bron foto]Mijn eerste kwastenset is nog niet zo oud, maar hij is niet wat het zou moeten zijn. Ik kocht deze op ebay, zonder al te veel verstand over kwaliteit/prijs bij kwasten… Momenteel zit ik mij suf te kijken op de Bamboo-kwastenset van Zoeva. Ik heb er al veel goede dingen over gelezen, maar ze zien er ook ontzettend mooi uit! Misschien ooit… eerst de kwastenset gebruiken die ik nu al heb. [Bron foto]

 

Als laatste kijk ik erg uit naar de Nail crack pollishes van essence,  die snel in onze kruidvat rekken te zien zullen zijn. Ik hoop dat deze even goed werken als de Barry M lakjes, zoja zullen deze schatjes snel in mijn bezit zijn! [Bron foto]


Zoals je ziet is mijn list niet te vergezocht want alles is goed verkrijgbaar en betaalbaar. Nu is het mijn taak om alles één voor één aan te kopen, zodat ik snel een nieuwe wishlist kan maken! #Grapje Natuurlijk!