donderdag 31 maart 2011

How to: Make-Up Wegbergen


Hoe ik mijn make-up spullen organiseer en wegberg? Klik verder om het te weten te komen!


Een poos geleden kreeg ik de vraag of ik een filmpje wou maken over hoe ik mijn make-up spullen wegberg. Ik vond dit een goed idee, maar was niet echt in een film-mood. Daarom maak ik er maar een artikeltje van…
Mijn spullen berg ik op verschillende manieren op, maar de meeste spullen steek ik in deze kastjes.

Deze ladekasten kocht ik in de ACTION voor +-3 euro, dit per 3 laden. Je kan de kastjes stapelen, wat superhandig is. Je kan ze groter of kleiner maken, in de hoogte en naar eigen wens.  Elk kastje is ongeveer 40 cm hoog, 20 cm breed en 50 cm diep. Ze zijn niet supergroot, maar net groot genoeg om er heel wat spullen in kwijt te raken.

Om de boel wat overzichtelijker maken kleefde ik stickers op de voorkant. Deze werden gemaakt met Word en daarna met tape opgekleefd. Op deze manier wordt alles mooi gesorteerd en netjes gehouden. 'Zit iets niet op zijn plaats? Dan kijk je toch even op de sticker om te kijken waar hij wel moet?'

Je merkt ook dat ik nog heel wat lades kan bijvullen. De kastjes zijn klein, maar net groot genoeg om alles erin weg te bergen. Dit op een supernette manier. Doordat je ze kan veranderen van grootte zijn ze ook erg flexibel. Daarnaast zijn ze ook heel goedkoop!

Je merkt dat ik veel lovende woorden geef over deze kastjes want ik ben er ontzettend blij mee! Natuurlijk heeft alles een negatief puntje. De kastjes zijn heel snel uitverkocht, dus bezoek regelmatig een Action filiaal als je interesse hebt.

Positief:
  • Goedkoop
  • Flexibel: Door het stapelen kan er steeds meer make-up weggeborgen worden. Hoe meer make-up, hoe meer lades.
  • Compact

Negatief: 
  • Vaak moeilijk te vinden
  • Niet iedereen houd van deze manier van opbergen, het is een kwestie van eigen noden

Wat vind jij van deze kastjes?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.