How to: Nude Lips


Hoe ik mijn lippen Nude maak? Kijk maar even mee! Ik leer het je stap voor stap!


  1. Zorg dat je lippen er gezond en mooi uitzien, scrub regelmatig. Zo krijg je een mooier effect en zien lippen er gladder uit als je lipstick op hebt.
  2. Doe wat lip erase op. Ik gebruik mijn erase van M.A.C. Als je deze niet thuis hebt liggen kan je gewoon wat concealer over je lippen smeren, geeft +- hetzelfde effect en is een stuk goekoper. Zo krijgen je lippen dezelfde kleur als je huid, waardoor de lipstick meer tot zijn recht komt.
  3. Doe een cremekleurige lipstick over de lip erase heen. Hier gebruik ik Creme d'Nude, van M.A.C. Ik vind het echt een heerlijke lipstick! Zelf na wat eten en drinken blijft hij nog zitten, echt een aanradertje.
  4. Om af te ronden gebruik ik wat gloss, ik gebruik de NYX Round Lipgloss in de kleur Whipped. Deze is jammer genoeg enkel te verkrijgen via het internet... Ik kocht deze op een webshop. Je smeert het mooi over je lippen heen, dan krijgen je lippen weer wat leven. Als je dit niet doet kan je soms 'doods' overkomen en dat willen we natuurlijk niet. ;).
Wat zijn jouw favoriete Nude producten?