dinsdag 15 maart 2011

Lay out: Nieuwe Banner


Zoeken... zoeken, nergens vond ik het perfecte plaatje die bij mijn blognaam paste... Dus besloot ik om mijn banner zelf te tekenen. Dit is het resultaat!


Tijdens de les op school, shame on me, tekende ik dit werkje. Het is een meisje met een lang kleed en met madeliefjes op haar hoofd, dresses and daisies! Toch twijfelde ik nog een beetje... daarom vroeg ik mij af of jullie mij tips konden geven? Qua kleurgebruik of gewoon qua opvullen, is dit niet te leeg?

Ik vroeg dit ook aan elke ervaren blogsters, dit is wat ze mij vertelden. Heel uiteenlopend dus... Voor de zekerheid vraag ik het nog eens aan jullie.

Ik zit er ook over na te denken om tekeningen te maken voor andere bloggers, zodat ook zij dit op hun blog kunnen gebruiken... Hierbij denk ik aan banners, achtergrond, enz. 

Leuk? Of niet? Laat een comment achter om te laten weten wat je ervan denkt! ;)


© Dresses and Daisies | All rights reserved.