donderdag 10 maart 2011

Review: Maybelline mascara


Eerder liet ik jullie mijn aankopen in Leuven zien, allerlei leuke spulletjes die ik voor jullie ga reviewen! Mijn eerste review zal over de nieuwe Maybelline Volum’ Express one by one mascara gaan.

Ik had dringend een nieuwe mascara nodig… Mijn vorige mascara was +- 3 jaar oud, dus moest ik deze wel vervangen. Ik ging op zoek doorheen het kruidvat, want daar hebben ze vaak veel soorten. Deze Volum’ Express one by one is gloednieuw, zag er goed uit en had nog eens korting! Meenemen dus!Dit is hoe de mascara eruitziet. Je moet eerst het dopje van het flesje halen, het is ontzettend net allemaal! Mijn eerdere mascara’s hadden synthetische haartjes, maar deze heeft zachte plastic haartjes. Ze zijn heel erg dun en staan dicht bij elkaar. Even de kwast in het flesje stoppen en je mascara is gebruiksklaar.


Zo zien mijn ogen eruit zonder mascara:

Zo zien ze eruit met de Volum’ Express one by one mascara:

Zoals je ziet zien mijn wimpers er langer en mooier uit. Een mooie zwarte laag over mijn wimpers heen. Ik merkte wel dat sommige wimpers van mij samengeklit waren. Ik moest enkele keren strijken over mijn wimpers en daarna zag het er al wat beter uit, dat had ik met mijn vorige mascara niet. 

Ik blijf deze verder gebruiken en zal moeten wennen aan dit nieuwkomertje. Momenteel toch al een 8/10 waard!Ik betaalde 9,99 euro voor deze mascara, dus hij is helemaal niet duur!


Welke mascara hoort bij jouw favorieten?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.