donderdag 24 maart 2011

Review: NYX Round Lipsticks

Een paar maanden geleden maakte ik een bestelling op beautybyelke.be, daar kocht ik 3 lippenstiftjes van de NYX round collectie. Dit is wat ik ervan vind:

Ik kocht er de kleuren Snow white (donkerrood), Flower (roze) en Strawberry milk (lichtroze). Er is een heel groot kleurengamma waaruit je kan kiezen, dus het kiezen verloopt niet altijd makkelijk.. Deze kleuren kocht ik op basis van reviews die ik op andere blogsite’s vond.

Van links naar rechts: Snow White, Flower en Strawberry Milk

De eerste kleur is snow white, deze kleur is een donkerrode kleur die wel bij alle huidtypes past. Als je een lichte huid hebt dan komt deze kleur donkerder naar boven dan hij eigenlijk is, met een donkere huid gebeurd net het omgekeerde.  Ik testte deze kleur uit door hem op te doen voor een feest. Na gegeten en gedronken te hebben was de lipstick nog in tact. Ik merkte wel dat de lipstick er niet zo goed meer uitzag als voordien, dus bijstiften is wel nodig. Deze rode kleur                                                          blijft het langst zitten van de drie, mede door de donkere                                                      kleur.

De kleur flower is een felroze kleur, maar als je hem op je lippen smeert wordt de kleur heel wat zachter. Deze kleur was in de SALE, dus ik wilde deze wel uitproberen. Als deze lipstick niet in de SALE was zou de kleur me zelfs niet zijn opgevallen! Een mooie felroze kleur met hier en daar wat glitters in, achteraf gezien heel prachtig. Deze kleur is draagbaar bij veel ooglooks, zowel nude als felgekleurde looks komen in aanmerking. Net zoals bij de kleur Snow White,                                                                    moet je hier regelmatig bijstiften.

De laatste kleur is Strawberry milk, een lichtroze kleur die heel apart is. Deze kleur trok mij vanaf het begin. Ik zocht namelijk naar een mooie nude lipstick, met een bijzondere twist. Is dit niet bijzonder? Ik merk wel dat deze kleur er het best uitziet als je er wat lip erase onder draagt, zo komt de ‘aparte’ kleur naar boven. De lipstick ziet er gelijk ook een stuk lichter uit, wat dan weer beter past bij mijn lichte huid. Door de lichte kleur is bijstiften een must, na wat te eten of te drinken                                                                vervaagt de lipstick.Full face met NYX Round lipstick in Snow White (links) en Strawberry Milk (rechts)

Ik ben heel blij met deze lipsticks, ze zijn goedkoop en heel goed gepigmeneerd! Ze bevatten hele bijzondere kleuren omdat ze niet standaard zijn, ze zijn zoals ik vroeger vertelde heel apart! Summer love, Thalia, Orange soda, Power en nog veel meer andere kleuren staan op mijn verlanglijstje!

Positief: 
  • Goedkoop
  • Heel gepigmenteerd 
  • Makkelijk in gebruik
  • Schoon/nette verpakking
  • Gaat lang mee
  • Bijzondere kleuren.
  • Groot kleurengamma

Negatief: 
  • Moeilijk verkrijgbaar/moet online
  • Regelmatig bijstiften is een must


Heb jij ook een Round lipstick van NYX in je bezit?


© Dresses and Daisies | All rights reserved.