vrijdag 11 maart 2011

Shoplog Action 10/03


Doordat ik gek ben op de nieuwe Action ringen besloot ik een bezoekje te brengen aan een ander filiaal. Je weet maar nooit... misschien hebben ze daar meer keuze in hun assortiment. En ja hoor! Kijk je even mee wat ik 'gescoord' heb?

Ik ging eerst kijken tussen de ringen, er lagen er nog superveel. Deze vond ik het mooist, dus heb ik ze ook meegenomen. Ze waren 0,65 cent per stuk, een koopje! Een superleuke aanwinst waaraan ik nog veel plezier zal beleven!

Toen ik de rij van de schoenen voorbijwandelde sprongen deze zomerschoentjes in het oog! Wat zijn ze mooi! Heerlijke sleehakken, met kurk en bekleed met een soort zwarte of lichtblauwe jeans. Ik koos voor de zwarte, waarvan een maat 37 me perfect paste. Voor 9,99 EUR mag je deze gewoon niet laten liggen. ** Aan de kassa merkte ik dat heel wat vrouwen deze schoenen meenamen, dus haast je als je nog een paar van deze schoentjes wilt! Rennen!

Laatst kocht ik wat haarspeldjes, kwestie van mijn haar uit mijn ogen te houden... Deze waren rond de 0,80 cent per setje van zes speldjes.


Wat zijn jouw laatste aankopen?

© Dresses and Daisies | All rights reserved.