maandag 7 maart 2011

Shoplog Action


Eindelijk vakantie en  dat vieren we door een bezoekje te brengen aan de Action! Voor mij is Action altijd een beetje feest, want alles is er spotgoedkoop. Je kan er ook dingen kopen die je normaal zou laten liggen, omdat het net zo goedkoop is…
 
Dit bracht ik mee: twee ringen, een paar oorbellen en een gezichtsmasker voor de droge huid. De ringen had ik al eerder opgemerkt op de blog van JemapelleDenise en ik vond ze supermooi! Gelukkig hadden ze er nog een paar bij onze Action.

De oorbellen vielen meteen op, maar ik had wel moeite met het kiezen van een leuk motiefje. Er lagen zoveel soorten! Toch heb ik deze genomen omdat ik ze goed kan combineren bij mijn kleren. 
Deze oorbellen waren rond de 0,60 Eurocent per paar, dus spotgoedkoop!
 
Zoals ik al eerder vertelde was ik heel benieuwd naar deze ringen. Normaal liggen er nog meer verschillende soorten, maar de meeste waren al verkocht. 

Mogelijk ga ik nog eens bij andere Action’s kijken of daar nog veel soorten liggen omdat ik echt heel blij ben met deze schatjes! Ze waren 0,65 Eurocent.Als laatste kocht ik dit gezichtsmaskertje. Ik heb heel veel last van een droge huid, niet normaal, dus ik wilde deze eens uitproberen. Heel grappig is dat er een margrietje (daisy) op de voorkant te zien staat, toeval? Je leest hier later nog een review over!


Hou jij ook zoveel van de action?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.