donderdag 14 april 2011

Favoriete producten 1


Ik heb veel favorieten, toch staan de volgende drie producten bovenaan mijn lijstje. Ik gebruik deze producten bijna dagelijks en ze zijn onmisbaar geworden!

NYX Round lipsticks

Prachtige kleuren, veel pigment en lekker goedkoop. Wat moet je nog meer? Deze lipsticks gebruik ik niet dagelijks, dat is niet doenbaar in mijn opleiding. Tijdens het weekend draag ik deze schatjes heel veel. Een minpunt aan deze lipsticks is dat ze snel vervagen, je moet heel vaak bijstiften. Persoonlijk vind ik dit helemaal niet erg, daarom krijgen ze een plaatsje in mijn favorietenlijst!

                                         
Colossal volum express, Maybelline

Ik was trotse eigenares van deze mascara, ik heb er heel lang plezier aan beleefd. Nu de vervaldatum is verstreken moest ik deze mascara weggooien, dit met pijn in het hart. Daarom verdient deze mascara een plaats in deze lijst. Deze mascara is makkelijk in gebruik, blijft mooi zitten en laat je wimpers niet samenklitten. Het gaat de wimpers afzonderlijk kleuren en het geeft ook niet meteen een plakkerig gevoel. De mascara geeft ook niet meteen af als het regent wat een groot pluspunt is. Veel lovende woorden voor deze prachtige mascara! Een nadeel is dat hij duur is, maar een mascara gebruik je dagelijks. Dan mag het wel iets meer kosten, niet?

Body butter fruit, Kruidvat

Ik moet iets toegeven… ik ben verslaafd aan kokos. Daarom kocht ik deze butter in kokos geur, gewoon om het even te proberen. Nu, een paar maanden later, ben ik zo verslaafd aan deze butters! De geur is echt geweldig, het is goedkoop en kwaliteitsvol. Na een douche verlang ik altijd om dit geurende cr√®mepje op mijn huid te smeren. Het dringt heel gemakkelijk door in de huid. Er bestaan natuurlijk nog andere geuren naast Kokos. Een must om de andere butter geuren in het Kruidvat te gaan checken!
Welke producten zijn voor jou onmisbaar?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.