Gespot: Catrice limited edition "Pagagena"


Ikzelf ben een heel erg grote fan van Catrice. Catrice maakt goede en kwaliteitsvolle producten, dit aan een behoorlijk goedkope prijs! Deze keer komt Catrice op de proppen met een gloednieuwe limited edition in een exotisch sfeertje "Papagena", die vanaf mei tot juli te koop zal zijn. Welkom in de jungle!


ABSOLUTE EYE COLOUR QUATTRO
Twee aardachtige oogschaduws gecombineerd met felle highlight kleuren en gevarieerde matte, shimmer en parelachtige effecten. Deze zorgen voor adembenemende momenten. Pure kleur die zorgt voor een langdurig resultaat! 
C01 Rumble in the Jungle
C02 Birds of a Feather
Prijs: 4,49 €*
EYELINER PEN
Niets kan ontsnappen aan de scherpe en levendige ogen van een krijger uit de Amazone. Het geheim van haar ongeëvenaarde make-up: de Eyeliner Pen met zijn ultra-fijne top en hoog gepigmenteerde textuur. Voor dramatische accenten en opwindende avonturen.
C01 White Eyes
C02 Papa-Greener
C03 Welcome to the Jungle
Prijs: 2,99 €*


FEATHER LASHES
Krijgers uit de amazone moeten de catwalks trotseren met exotische wimpers. Deze werden gemaakt met de veren van een prachtige paradijsvogel.  Met de indrukwekkende Pagagena veren wimpers kan je een trendy jungle look maken in een oogopslag. Pas op: Deze wimpers zijn de 
                                                     ultieme must-have voor een spannende zomer in de stad!  
                                                     Prijs: 3,99 €*

BLUSH STICK
Door deze praktische stickvorimige en zijden structuur, zorgt deze Blush stick voor een stralende teint in een kwestie van seconden -alsof je net teruggekeerd bent van een wilde tijd in het paradijs.
C01 Tigerlily
C02 Bird of Paradise
Prijs: 3,49 €*
GOLD NUGGETS
Zo dierbaar, zo exotisch, zo wauw! Deze elegante gouden shimmer van Gold Nuggets zorgt voor een fantastische gloed op je gezicht en lichaam. Absoluut nodig voor dit seizoen's Papagena look.
Prijs: 3,99 €*CRYSTAL CLEAR GLOSS STICK
Glimmende lippen met een hint van kleur zorgt voor een ideale balans met de dramatische Papagena oog make-up. De gelachtige structuur van de kristal zuivere gloss zorgt voor een frisse toets en zorgt ervoor dat je lippen als verwend aanvoelen.
C01 Tigerlily
C02 Bird of Paradise
Prijs: 3,99 €*
ULTIMATE NAIL LAQUER
Hoge kleur intensiteit, perfecte glans en tot 7 dagen duurzaamheid, dit met gewoon één penseelstreek - deze nagellak werd gecreeërd met de echte Amazone krijgers in het achterhoofd. Lak je nagels met de hipste kleuren van het seizoen en trotseer de stad - dit is je missie voor de zomer van 2011. Welkom in de Jungle!
C01 Enter the Undergrowth
C02 Welcome to the Jungle
C03 Amazonian Gold
C04 Bird of Paradise
Prijs 2,49 €*Wat vind jij van deze limited edition? Ben je van plan je slag te slaan?