Gespot: Essence you Rock!


Het is weer zover. De nieuwe collectie van Essence die in mei/juni 2011 te vinden zal zijn, werd gespot. Deze keer in een Rock thema. Klik verder om meer te zien!

Een supercombinatie van nagellak in vijf waanzinnige kleuren geven je festivaloutfit de final touch. laat die handen in de lucht maar zien! verkrijgbaar in 01 cut off the beige, 02 love, peace and purple, 03 kings of mints, 04 let me in pink en 05 speed of light blue.
Essence you rock! lipstain is de ster van de show die het volhoudt tot de afterparty’s! eenmaal opgebracht, blijven lippen prachtig en verleidelijk gekleurd tot de zon opkomt. verkrijgbaar in 01 let me in rose en 02 your pink is on fire.
Van de kings of leon tot de beatsteaks: jouw oogschaduw moet en zal op z’n plaats blijven tot alle muzikanten het podium hebben verlaten. deze basis zorgt ervoor dat je oogschaduw intens lang houdt en een mooie glans krijgt! rock on, baby – dit feestje is nog lang niet over! verkrijgbaar in 01 rock chick´s base.
 Zorg dat je niet teveel hoeft mee te sjouwen naar festivals. in dit doosje vind je maar liefst zes powder eyeshadows. met genoeg mogelijkheden en combinaties voor een compleet seizoen vol concerten. met jouw ultieme festivallook kom je overal binnen! ook in het compacte doosje: een spiegeltje, een tweezijdige applicator en een mini-kajal. verkrijgbaar in 01 rock chick's palette.
Heerlijk geurend en verfrissend afkoelen met een druk op de knop nadat je compleet los bent gegaan op je favoriete band! het is dan ook geen verrassing dat deze verfrissende gezichts- en bodyspray de naam 01 rock chick’s refresher heeft.
 Haar in de war? nee hoor! met dit handige zakborsteltje is je warrige headbang haar in no time weer mooi in de krul geborsteld. het miniformaat maakt het gemakkelijk om het borsteltje snel na gebruik weer op te bergen. verkrijgbaar in 01 rock chick’s brush.

[Bron]
Wat vind jij van de nieuwe collectie?