zaterdag 9 april 2011

Gespot: Nieuwe Winkel 'Di' in K.


Omdat ik vlakbij K. woon ga ik vaak langs bij het winkelcentrum Shopping center K. Ik had namelijk een uurtje vrij en had nog een nieuwe eyeliner nodig. Even naar K dan maar! Ik nam de roltrap naar beneden en zag tot mijn verbazing een gloednieuwe winkel! De Di!

Je kan in de Di allerlei beauty producten vinden. Je kan deze winkel een beetje vergelijken met het Kruidvat, alleen worden hier enkel beautyproducten verkocht. De prijzen in de Di zijn dan ook precies hetzelfde als in het Kruidvat.

Wel een pluspunt aan de Di is dat er merken te vinden zijn die je nergens anders vind! Ik vond bijvoorbeeld een schap vol met MNY! Geweldig! Ook leuk is dat er momenteel veel kortingen zijn op bepaalde producten, vooraan in de winkel vind je een rekje waarin 3 kortingsbons liggen. Deze geven je recht op:
  •           -25% op het product van je keuze (t.e.m. 30/04/11)
  •           -5% bij aankoop van min. 25 EUR (t.e.m. 31/05/11)
  •           300 plus-punten voor de plus-kaart bij aankoop van min. 30 EUR (t.e.m. 30/06/11)

Kom dus snel een kijkje nemen naar deze prachtige nieuwe shop! Ik ben alvast heel blij met deze aanwinst in mijn stadje!


Wat vind jij van de Di? Heb je er al eens iets gekocht?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.