zaterdag 16 april 2011

Gewonnen: Wedstrijd Nymphette.be


Doordat ik deze week op vakantie was, kon ik dit artikel pas nu posten. Deze week won ik namelijk voor de eerste keer iets! Ik deed mee aan de wedstrijd op www.nymphette .be. Benieuwd wat ik gewonnen heb?

Ik won een stukje Honey I Washed The Kids zeep van Lush. Een veelbelovende en grappige naam! Ik kan alvast niet wachten om het uit te testen! Daarbij krijg ik ook nog een Essence lipgloss in de kleur Rising Star, supermooi!


Natuurlijk moest ik er iets voor doen, het was immers een wedstrijd. Je moest een mooie verjaardagswens maken en hem op een creatieve manier naar voren brengen. Ik weet dat de webmiss Nymphette/Marijke heel veel van Hello Kitty houdt. Daarom maakte ik maar een schilderijtje voor haar, dit kan je hier bekijken. Eerst durfde ik hem niet door te sturen, want eigenlijk vind ik hem op niet veel lijken. Maar ah… ik kon maar proberen. Wie niet waagt, niet wint!

Dankjewel Marijke voor deze supermooie prijs! J

*Joepie!*


Heb jij ooit al iets gewonnen?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.