donderdag 21 april 2011

HEMA: Brilliant Eyepowder


Ik zoek altijd naar nieuwe manieren om makkelijk make-up op te doen. Ik heb namelijk dagelijks enkel een kwartiertje tijd om me op te maken. Toen ik deze oogpoeder zag liggen in de HEMA wilde ik hem meteen uitproberen. Dit is mijn review erover!


Het potje is heel handig en compact. Ik kan het makkelijk in mijn tas gooien om mee te nemen. Toen ik het potje opende plopte de applicator eruit. Ja.. plopte. Het potje is voorzien van een pompje, waardoor de applicator er gemakkelijk uitkomt. Een echt pluspunt want hierdoor gaat er ook geen poeder onnodig verloren. Alles blijft op de applicator. De applicator zelf is heel dik en je brengt er de oogschaduwpoeder heel mooi en legaal mee aan.
De kleur die ik kocht is een beige-achtige kleur waarin schimmer en glinsters  inzitten, heel mooi! Zoals je ziet bevat de kleur veel pigment. Ook een leuk weetje is dat de kleur de hele dag mooi blijft zitten! Ik bracht de kleur ’s morgens aan, met een oogschaduwbasis, en ’s avonds was de kleur nog prachtig.

Ik ben zeer tevreden met dit product en ben dan ook van plan om meer kleuren te kopen. Je kan deze oogpoeders kopen voor de prijs van 5 EURO per stuk.

Positief:
  •           Blijft lang zitten
  •           Veel pigment
  •           Goedkoop
  •           Makkelijk en snel aan te brengen
  •           Het potje is makkelijk mee te nemen, erg 
  •     compact

Negatief:
  •           Het aantal kleuren is beperkt
  •          Enkel verkrijgbaar in de HEMA (kwestie van toch iets negatiefs te zeggen)Heb jij al één van deze pigmenten in je bezit?


© Dresses and Daisies | All rights reserved.