Muziek: Must Hear 1

*Het klinkt me als muziek in de oren.* Dit zijn geen nieuwe liedjes. Lady Gaga of Eminem zal je nooit in mijn lijstje terugvinden. Enkel de artiesten die doorheen alle jaren, door hun talent en hun muziek de tijd hebben doorstaan.

 *Klik op de foto's als je de liedjes wil horen.
*Veel luister (en ontdek)plezier!

Annie Lennox: 
Ik leerde Annie Lennox voor het eerst kennen door liedjes van Eurythmics. Je kent misschien wel nummers zoals: Here comes the rain again of There must be an angel. Annie begon een eigen solocarriere, die met zo’n stem niet kon falen! Ik koos ervoor om dit liedje met jullie te delen. Het is oorspronkelijk niet van haar, maar een toplied + topzangeres = Love.

Aha : 
Aha, gekend van Take on me en The sun shines on tv. Bij de meeste luisteraars bleef het daarbij, natuurlijk bleven ze daarna verder zingen. Ze ruilden hun stoere jasjes om en deden het wat rustiger aan. Na al die jaren maken ze nog steeds topliedjes, zoals deze.


Cyndi lauper :
Welke liedjes heeft ze gemaakt? Hmm… Girls just wanna have fun? Ja… dat weet iedereen wel. Naast dit lied maakte ze nog andere toppers. Zij was de eerste’ Lady Gaga’, uniek. Ik koos voor het lied ‘True colors’. Heerlijk wegzweven.bij de tekst, muziek en zang.

Hooverphonic :
De Belgische trots, Hooverphonic. Na een lange pauze zijn ze terug, met een nieuwe zangeres. Het was even wennen, maar ze doen het goed! Ik koos een liedje uit hun nieuwe Album ‘The night before’.


Welke artiesten vind jij super en waarom?