Persoonlijk: Voorbereidingen Stage 4


Omdat veel lezeressen vroegen of ik wat van mijn persoonlijke leven wilde tonen vond ik het wel leuk om eens een avondje foto's te nemen. De laatste twee stageweken komen eraan en daardoor heb ik nu enorm veel voorbereidingswerk. Piep je even mee?

De volgende stage loopt vanaf 2 mei tot 13 mei, dit keer is het thema het Circus. Natuurlijk komt er niet alleen knutselwerk, maar ook veel papierwerk aan te pas. Foto's van het papierwerk zal ik jullie bespraken, wegens te saai...


Affiche maken. Stoer clowntje <33.

En we zijn nog niet moe! Juplahoi! *V pose*

Neen, dit is geen rommelplaatsje! Hier stapel (ja...stapel) ik mijn spullen voor de komende stage.

Eén van mijn grandioze ideeën. De kartonnen strik.

Origami 4 kids. Bovenaan zie je een kraanvogel liggen, die heeft mijn vriendje voor me gemaakt.

Ik ben zo trots op mijn letterdoos! Onder deze doos ligt nog een doos, maar dan met alle drukletters. Deze zal ik nodig hebben want ik loop stage in een 3e kleuterklas.

Nog een grandioos idee. De snor van de circusdirecteur.

Even tussen al mijn stagewerk door: een puzzel maken voor les Kunst/Beeld. Ik maak er maar gelijk een kunstwerkje van. Momenteel zit ik niet verder dan de 'lucht'.

Ik zal ook ballonnen plooien met de kleuters, momenteel oefen ik nog op springmuizen. Elk oefenmoment is een waar gevecht met de ballon.

Even wat voor mezelf. Ik wilde al een tijdje deze oorbellen maken. Ze zijn nog niet af, maar dat komt nog wel...


Wat doen jullie tijdens de vakantie?