woensdag 20 april 2011

Shoplog 20/04


Even een snelle Shoplog post. De voorbije weken was ik vaak weg of had ik het heel druk, dus heb ik niet veel dingen gekocht. Dit zijn de spulletjes die ik de laatste weken verzamelde. Natuurlijk komt er over de beautyproducten die je ziet een review.Kruidvat: 

  • Essence Nail care: op een makkelijke manier je nagels verzorgen +-2,50 EUR
  • Catrice matt fond de teint 5,99 EUR
  • Catrice nagellak: Ultimate nudes, Moulin rouge ligt +-2,49 EUR

HEMA:

  • Brilliant eyepowder 5 EUR
  • Eyeliner, zwart +- 3,99 EUR
Schoenenreus:
  • Zwarte schoenen: Ik zocht makkelijke schoenen, die niet al te veel geld kosten. Deze zitten net als gympjes! Echt heel gezellig om ze aan te hebben, echt! 9,99 EURWat waren jullie laatste aankoopjes?


© Dresses and Daisies | All rights reserved.