zaterdag 28 mei 2011

How to: Make-up wegbergen "Action Organizer"


Veel meiden hebben hetzelfde probleem: hoe berg ik nu mijn make-up netjes op? Nou, ik heb heel wat site’s afgezocht en veel leuke manieren gevonden. Dit is er één van:

Mijn dagelijks make-up spulletjes kregen hun plaats in dit zakje. Alles zat erin gepropt. Eerst mocht ik een tijdje zoeken en grabbelen voor ik vond wat ik zocht. Heel vervelend dus.

Op andere blogs kreeg ik dit leuke bakje/deze organizer van de Action te zien. Ik vond het eerst niks, maar eigenlijk is het bakje heel erg handig. Het is niet supergroot, maar net groot genoeg om je spullen in kwijt te raken die je dagelijks nodig hebt. Het is ook helemaal niet duur, het bakje kost namelijk 2,79 EUR.

Ik plaatste mijn spulletjes erin en haalde de overbodige spullen eruit. Zo blijft alles netjes en overzichtelijk. Dit is wat ervan overbleef. Zoals je ziet gebruik ik niet dageljiks foundation, oogschaduw enz. Vooral eyeliner, mascara en een leuk lipkleurtje zijn mijn ding!

Ik ben heel erg blij met dit bakje, het past ook precies in het vakje van mijn kast. Alles heeft nu netjes een plaats. Echt een aanrader!Hoe hou jij je dagelijkse make-up netjes?

    © Dresses and Daisies | All rights reserved.