maandag 23 mei 2011

Maybelline: Gel Eyeliner 24h


Een tijdje geleden liet ik jullie mijn aankopen zien. Daarin zagen jullie deze Maybelline 24h Gel Eyeliner, iedereen was heel erg benieuwd naar deze liner. Niet alleen jullie, maar ook ik.


Ik kocht deze gelliner omdat mijn vorige liners na een tijdje in mijn crease kwamen te zitten, dat vond ik ontzettend vervelend. Ik hoopte dan ook dat dit niet weer zou gebeuren.


Toen ik de verpakking opendeed, een heel leuke en nette verpakking, kwam er een leuk glazen potje en een kwast tevoorschijn. Het glazen potje ziet er heel lief uit, het trekt enorm aan. Het kwastje werd goed beschermd door een plastic topje.Toen ik de liner opendeed zag ik dat er een glans op de crèmesubstantie zat. Het zag er een enorm zacht product uit en dat was het ook. De formule van de crème voelt namelijk enorm zacht aan. Je kan het heel erg glad over je ogen aanbrengen. Net zoals de 24h lipsticks kan deze crème na een tijdje niet meer uitgewist worden, of toch moeilijk. Vlak nadat je hem hebt aangebracht kan je nog even de ‘foutjes’ zonder problemen wegwerken. Wanneer het product gedroogd is blijft hij mooi op zijn plaats zitten. Het product bevat ook veel pigment, je kan er een mooi en zwart lijntje mee maken.


Het kwastje die erbij zat doet zijn werk goed. Op de verpakking staat: “Je kan dikke en dunne lijnen met de kwast maken.” Dat klopt helemaal. Alleen ben ik momenteel zo gewend om te werken met mijn Catrice eyeliner kwast dat dit kwastje niet echt mijn ding is. Natuurlijk is er helemaal niks mis met dit kwastje! De haartjes zijn goed stevig, maar niet te stevig. Net goed. De haartjes blijven ook na een paar keer wassen hun stevigheid en vorm behouden, wat nog een pluspunt is.Ik ben enorm blij met dit product! Ik vond wat ik zocht. Het heeft wel een duurder prijsje, maar dat heb ik er wel voor over. Een prachtig product waarvoor ik enkel lovende woorden kan geven.

Voordeel:
  •           Blijft langdurig zitten en komt niet in je crease
  •           Veel pigment
  •          Nette verpakking
  •          Kwaliteitsvol kwastje

Nadeel:
  • Duur


     Welke eyeliners behoren tot jouw favorieten?


© Dresses and Daisies | All rights reserved.