maandag 2 mei 2011

NYC: Lipstain 16h, Smoochproof


NYC is eindelijk bij ons in de Belgische Kruidvat filialen te vinden! Ik kocht gelijk deze NYC 16h Lip stain. Dit is mijn review:Een lippenstift die zestien uur blijft zitten, dat is een hele grote belofte. Ik kocht de lippenstift in de kleur Endless Spice (495). Toen ik hem kocht dacht ik een roze kleur gekocht te hebben, maar ik had het mis. De kleur die je uiteindelijk op je lippen krijgt is een heel pak donkerder dan de verpakking weergeeft.

Toen ik de stain op mijn lippen deed kwam er een zoete geur vanaf, aardbei. Je moet ervan houden. Ik vind het persoonlijk niet zo erg dat er een geurtje zit aan deze stain, maar ik weet dat er anderen zijn die dit niet zo fijn vinden. De lipsstain is heel makkelijk aan te brengen. Je tekent je lipvorm na of verbetert ze. Je kan heel precies werken door het fijne puntje, een groot pluspunt!

Blijft de lipstain zestien uur lang zitten en is ze smoochproof? Ik moet jullie teleurstellen…  De lipstain blijft enkele uren goed zitten (+-4 uur), dit zonder te drinken of te eten. Als je drinkt of eet blijft de stain amper een uurtje zitten. Natuurlijk kan je de stain daarna even bijstiften. Ook het smoochproof aspect is teleurstellend. Ik geloof dat je enkel kleine of snelle kusjes mag geven. Deze stain kan niet tegen nattigheid, letterlijk water bedoel ik dan.

Ik weet zeker dat ik nog veel plezier zal hebben aan deze stain en zal deze misschien nog in andere kleuren kopen. De lipstain wordt verkocht in het Kruidvat aan de prijs van 3,99 EUR per stuk.
Fullface
Positief:
  • Goedkoop
  • Makkelijk aan te brengen
  • Makkelijk in gebruik, met een handige verpakking (stift)

Negatief:
  • Blijft geen 16h zitten
  • Niet smoochproof
  • Kleur is een tikkeltje donkerder dan op de verpakking
Wat vind jij van deze  NYC lipstain?


© Dresses and Daisies | All rights reserved.