Persoonlijk: Afwezig tijdens examens


Het is zover... de examens zijn begonnen. Ik zal daardoor 3 weken lang afwezig zijn.
Nog 0 examens te gaan. 

Het spijt mij dan ook heel erg, maar school is heel belangrijk voor mij. Ik wil er mij dan ook 100% voor inzetten! Daardoor kan ik onmogelijk tijdens deze periode artikels plaatsen. Ik plaatste ook een nummer bovenaan. Deze zal aftellen en zo zien jullie hoeveel examens er nog zullen volgen. Zo hebben jullie ook een beeld wanneer ik precies terug zal zijn. Rond 20 juni.

Als de examens voorbij zijn zullen de artikels weer gepland staan zoals jullie gewoon zijn: maandag, donderdag en zaterdag. Ook veel nieuwe rubrieken zullen de revue passeren zoals de battle waarover ik jullie al eerder sprak.

Ik kijk er al heel erg naar uit en hoop dat deze weken voorbijvliegen *al twijfel ik daar een beetje aan...*

Toi toi!
Steek kaarsjes aan en duimpjes omhoog.
Ook veel succes aan alle anderen die ook examens hebben.

Tot ziens!