dinsdag 17 mei 2011

Shoplog: 17/05


Eindelijk heb ik nog eens tijd gehad om te shoppen! Deze producten wilde ik al een tijdje en telkens wanneer ik ze in mijn handen had legde ze ik terug. Uiteindelijk ben ik er toch mee naar de kassa gewandeld. Benieuwd?


Eerst kocht ik dit uiltje. Je kon hem al eerder zien schitteren in een fashion artikel. Ik had al een uiltjesketting, maar niet zoals deze. Ik ben erg blij met dit schatje en draag het bijna elke dag! *Oehoe!*

Ik kocht ook dit mooie lakje van Catrice in de kleur Am I blue or green (540). De gelliner kocht ik omdat ik al heel lang op zoek ben naar een goede eyeliner. Momenteel heb ik er eentje van de HEMA, maar die gaat na een tijdje in mijn crease zitten. Dat is natuurlijk niet erg netjes. Ik ben heel erg benieuwd naar deze Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24H en kan alvast niet wachten om hem uit te proberen. Ik ben ook heel benieuwd naar het kwastje die erin zit.

Deze MAYBELLINE SUPERSTAY 24H lipsticks/lipglosses staan al heel erg lang op mijn verlanglijstje. Na lange tijd twijfelen heb ik uiteindelijk een kleurtje gekocht, Delicious Pink. Ik was zo tevreden over het resultaat en de kleur dat ik nog een ander kleurtje heb bijgehaald. Deze keer in de kleur Red Passion, misschien volgen er nog meer?

Natuurlijk volgen er nog uitgebreide reviews over deze producten, maar tot die tijd zullen jullie je even zoet moeten houden met deze foto's.


Wat waren jouw laatste aankoopjes?© Dresses and Daisies | All rights reserved.