donderdag 23 juni 2011

ZOEVA: Metallic Stones Palette


Zoeva.de is een prachtige webshop waarop ze allerlei paletten en andere make-up verkopen. Ikzelf kocht het Metallic Stones palette. Benieuwd naar wat ik ervan vind?

Ik keek heel erg uit naar het moment dat mijn bestelling binnen was. De hele blok- en examenperiode wilde ik al een bestelling plaatsen. Omdat het onmogelijk zou zijn om ermee aan de slag te gaan wachtte ik maar tot na de examenperiode. Bij de bestelling zat onder andere dit palette, die ik al vanaf het begin wilde hebben.


Hier zit de metallic stones palette nog in de doos.


In de doos zit het palette, het plastic zakje die errond zat heb ik eraf gehaald. Zoals je ziet zijn er al wat vlekken op omdat ik het al heb gebruikt. De vlekken zijn er makkelijk af te krijgen, gelukkig! 


In elke kleur zitten glitters en een soort bijzondere schijn (metallic). Als je de kleur op je ogen hebt veranderd hij als je in verschillende soorten licht staat. Er zitten hele bijzondere kleuren in. De kleuren verschillen van licht, beige, paars, groen en bruinachtige tinten. Voor ieder wat wils. De kleuren zijn ook makkelijk met elkaar te combineren en zijn makkelijk uit te blenden. Ook het pigment is een groot pluspunt!


Zoals je ziet zijn het grote pans.. Ze zijn ongeveer even groot als een munt van twee Euro.


Donkerbruine tinten, blauwe tinten en paarse tinten. - Rij 1 en rij 2


Groene tinten, gouden tinten, lila tinten, zilver tinten en roze tinten. - Rij 3 en rij 4


Twee ooglooks die ik al reeds met deze palette gemaakt heb. Mijn handen kriebelden meteen toen ik de bestelling kreeg!

Ik ben echt gek op deze palette. De kleuren zijn niet alledaags, maar daarom niet minder draagbaar. Er zitten prachtige glitters en een prachtige schijn in alle kleurtjes. Als je in verschillende soorten licht staat krijg je andere effecten, heel erg bijzonder!

Ik weet nu al dat als deze palette ooit op zou raken, dat ik meteen een nieuwe zou kopen. Omdat er zoveel oogschaduw in één pan zit kan dit natuurlijk nog een tijdje duren… Ik raad deze palette echt iedereen aan. Voor 16,99 EUR is hij van jou!


Wat vinden jullie van deze palette?

© Dresses and Daisies | All rights reserved.