donderdag 7 juli 2011

Barry M: Nagellakjes


Zoals jullie weten ben ik afgelopen zaterdag naar Londen geweest. Daar kocht ik onder andere deze twee lakjes van Barry M. De welbekende Crack nagellak en een blauw nagellakje in de kleur Blue Moon.
De nagellakjes zijn te koop bij topshop en superdrug in Londen. Deze winkels kan je allebei vinden op Oxford street. Natuurlijk kan je ze ook online kopen in online winkels zoals Alice aned Jo's. Ik had er al heel veel over gelezen en was er dan ook heel benieuwd naar, maar werken ze ook goed?Ik kocht twee lakjes waaronder deze in de kleur Blue Moon, nummer 317. Zoas je ziet ziet de kleur er heel erg streperig uit. Dit is het resultaat na 3 laagjes, ik ben dus erg teleurgesteld in dit lakje. Je merkt ook dat je mijn nagel er nog door kan zien, dus eigenlijk moet ik nog een vierde laagje aanbrengen. De droogtijd daarintegen is wel heel snel, want die bevind zich rond de 30 secondenHet tweede lakje die ik kocht is de instant nail effect in een zwarte kleur, dit is nummer 311. Ik liep echt naar deze counter en graaide er meteen dit lakje uit, zo graag wide ik het hebben! Over dit lakje ben ik heel erg tevreden. De nagellak is goed dik en heel makkelijk aan te brengen. Je krijgt meteen het cracking effect. Hoe dikker je de nagellak aanbrengt, hoe dikker de cracks zullen zijn. Het duurt ongeveer een 20-tal seconden voor het lakje droog is, heel snel dus! Het resultaat mag er zijn!

Het lakje 'Blue Moon' was ongeveer 2, 69  Pond (ongeveer 3 Euro), het crack effect lakje was iets meer dan 3 Pond (ongeveer 4 Euro).

Pluspunten:
- Goedkoop (beide)
- Snel droog

Minpunten:
- Enkel online te koop, of je moet ervoor naar Engeland gaan
- Streperig (Blue moon) en veel lagen nodig om een dekkend effect te krijgen.


Heb jij al één van deze lakjes in je bezit?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.