woensdag 27 juli 2011

Brievenbus: Beauty By Elke #27/7


Nog niet zo lang geleden bestelde ik een Sleek blush in Rose Gold bij de webshop Beauty By Elke. Omdat ik plots te weten kwam dat er een nieuw palette van Sleek verkrijgbaar was, was de teleurstelling groot. Tot Elke mij mailde met een leuke verassing en ik het palette niet aan mij voorbij kon laten gaan.Het Sleek Oh So Special palette, yay! Ik kreeg er ook nog een leuk foldertje van Sleek bij. *Klik op de foto om de folder te lezen.Elke kleur kreeg een leuke naam met zich mee. De namen zijn echt schitterend, bijvoorbeeld: gateau, ribbon, pamper ...
En zoals gewoonlijk een bijsluitend visitekaartje.

Ik ben echt ontzettend blij met deze aankoop en kan dan ook niet wachten tot ik ermee aan de slag kan gaan. Zoals gewoonlijk volgt er nog een review, daarom moet ik nog even op mijn tanden bijten tot na de swatches.


Wat vind jij van deze divine palette en heb je deze al in je bezit?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.