woensdag 13 juli 2011

Brievenbuspost: Beauty By Elke & Smell Of Vanilla


Twee pakjes op één week, dat is toch teveel van het goede... Ik had namelijk een bestelling geplaatst op beautybyelke, maar niet lang daarna vertelde een blogster, Alexandra, over haar blogsale. Ook daarvan wilde ik iets heel graag hebben, benieuwd naar wat er inzit?

Beauty By Elke:


Deze Sleek blush in rose gold wilde ik al een hele tijd ontzettend graag hebben. In Londen ben ik ernaar op zoek geweest, maar zonder succes. Wat was ik ontgoocheld. Gelukkig bestaan er webshops die het mogelijk maken om deze toch nog in handen te krijgen. Ik ging eens kijken bij beautybyelke, waar ik al meerdere keren iets heb besteld en ik steeds tevreden over was, en daar hadden ze de blush nog. Twee stuks waren er nog over dus ik klikte meteen op bestellen.


Omdat ik gewoon ben om bij Elke te bestellen weet ik ook dat er altijd een extraatje bijzit. Vaak zijn dat juweeltjes, maar deze keer waren het leuke nagelvijltjes van Sleek. Deze werden vergezeld door een (volgens mij gloednieuwe?) visitekaartje. Vroeger zat er een handgeschreven tekstje bij, maar dat werd nu vervangen door dit kaartje, stiekem een beetje jammer. Ik vond het wel gezellig om een tekstje erbij te krijgen, maar ach, ik ben nog steeds tevreden over de service!


Alexandra:

Zoals ik al eerder vermeldde kocht ik ook iets van de blogsale van Alexandra. Ze had een heleboel leuke spulletjes, maar deze trok mij het meeste aan. Een eyeliner van de MAC wonder woman collectie. Na enkele reviews erover gelezen te hebben mocht ze deze aan de kant leggen voor mij.


Handgeschreven tekstjes, I love them! 


Het stiftje is dik en stevig. Misschien irritant voor de ene, maar voor mijn kleine handen precies een goede maat. De eyeliner laat een mooi en diepzwart lijntje achter. Ik merk wel dat de eyeliner niet waterproof is, maar dat las ik al in de vele reviews.

Alexandra heeft nog een aantal zaken die ze wil verkopen in haar blogsale. Interesse? Ga even kijken op: Blogsale Alexandra.


Wat is het laatste dat jullie online besteld hebben?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.