dinsdag 26 juli 2011

Diadermine: Oogreinigingslotion


Al een hele poos zocht ik naar een goede oogmake-up remover. Tijdens mijn bezoekje aan de Action viel deze mij op, dus ik nam hem maar meteen mee.
Eerst moet je het flesje goed schudden zodat de twee vloeistoffen met elkaar worden vermengd. Dit duurt niet lang en de vloeistof is snel klaar voor gebruik.


Vooraf zorgde ik voor een nude ooglook, mascara en een zwart oogpotlood op mijn waterlijn. Helemaal klaar voor de grote test!Tijdens deed ik wat product op een watje. Zoals je ziet gebruikte ik niet veel product. Eén veeg en er komt behoorlijk wat make-up vanaf en ook mijn mascara werd meteen weggevaagd. Dit had ik niet bij mijn vorige removers.

Ik raad je wel aan om dit product niet in je ogen te krijgen, anders krijg je een wazig zicht. Let dus op en gebruik telkens kleine hoeveelheden.


Na enkele keren wrijven was alles weggehaald. Mijn blonde wimpers zijn weer helemaal zichtbaar en ik kan geen make-up meer bespeuren, wauw! Na het product gebruikt te hebben voelen je ogen zacht, maar ook een beetje vettig aan. Dat is jammer, want op de verpakking staat er letterlijk te lezen dat het product na gebruik niet vettig aanvoelt. Het is wel zo dat de ogen droog, maar toch gehydrateerd worden en dat het vettige gevoel verdwijnt en plaats maakt voor het zachte.

Dit product kost 2,49 EURO en kan je vinden in de Action.

Positief:
  • Goedkoop
  • Veel product
  • Werkt meteen
Negatief:
  • Als het product in je ogen zit, zie je wazig
  • Voelt een beetje vettig aan na gebruik, maar verdwijnt snel.


Gaan jullie meteen naar de Action om dit product in handen te krijgen?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.