zaterdag 30 juli 2011

How to: Hair Bun


Op zoek naar een hele simpele manier om je haar een nieuwe look te geven? Dan is hier de tutorial die je zoekt, de hairdonut bun!


1. Maak een paardestaart(je). Hoe hoger je de staart maakt, hoe hoger de donut zal zitten. Speel ermee en probeer verschillende hoogtes en plaatsen uit.


2. Neem een haardonut die ongeveer dezelfde kleur heeft als je eigen haar. Omdat mijn haar verschillende kleuren blond heeft kon ik deze kleur gebruiken. Deze haardonut werd gemaakt met een sok, tutorial volgt nog.


3. Doe de haardonut over je paardenstaart en druk aan. Hou vooraf een elastiekje klaar die je er dan makkelijk over kunt trekken.


4. Verdeel je haar over de donut. Het is goed om iemand bij je te hebben die je kan vertellen of je haar goed zit. Zoniet kan je een extra spiegel gebruiken.


5. Trek een stevige elastiek over de donut/haar. Blijf je haar vasthouden!6. Zoals je ziet is mijn haar kort en komen er plukjes uit. Dit kan makelijk opgelost worden met wat haarspray. Gebruik voldoende haarspray om alles op zijn plaats te houden. 


7. Het overige haar dat niet vastzit in de elastiek kan je vastpinnen. Hier is het ook slim dat je pinnen gebruikt die ongeveer dezelfde kleur zijn als je eigen haarkleur. Op deze manier vallen ze minder op. De pinnen houden naast de haarspray alles mooi op zijn plaats.


Wat vind jij van deze haardonut-look?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.