woensdag 20 juli 2011

Shoplog: Action 3#


Een uitstapje naar de Action is altijd wel een beetje feest. Deze keer kwam ik thuis met een heleboel nieuwe en leuke spulletjes, benieuwd?Ik kocht twee gelijke memo note pads (0,29 EUR), want ik vond ze zo ontzettend schattig! Mijn moeder zocht ook naar een paar mooie magneten (0,69 EUR), volgens mij heb ik die wel gevonden. Leuke pimpampoentjes!


Ik zocht al een tijdje naar een goede oogreinigungslotion (2,39 EUR), dus deze wil ik zeker eens uittesten. Over de nagellakjes (1,32 EUR) las ik al een review waardoor ik er ontzettend benieuwd naar werd, meenemen dus!


Toen ik deze veertjes (0,79 EUR) zag liggen kreeg ik meteen een DIY boost. Nu kan ik eindelijk Veren-oorringen maken, ik kijk er al naar uit! Ik kocht ook deze bijpassende kralen (1,29 EUR), zo kan ik het geheel een leuke touch geven.


Wat vind jij van de Action?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.