donderdag 14 juli 2011

Sleek: Storm Palette


I-Divine palettes, je hebt er vast al over gehoord. In Londen kocht ik twee Barry M lakjes (review), maar ook dit prachtige Storm palette van Sleek. Het palette sprak mij al een tijdje aan, dus ik twijfelde er geen seconde over om deze in mijn winkelmandje te leggen.Storm is ongeveer 14 cm lang en 7 cm breed, niet heel groot dus. Dat is op zich geen negatief punt want hierdoor kan je het palette makkelijk kwijt in je handtas en is het makkelijk om mee te nemen.In het palette vind je een plastic folie, deze kan dienst doen als bescherming voor de oogschaduw en de spiegel. Het is goed om deze folie in het palette te laten, wat verder in deze review kan je lezen waarom.

Zoals je ziet bevat het palette 12 mooie kleuren. Zowel bruin-, zwart-, groen-, roze- als blauwtinten vinden er hun plaats. Het valt mij op dat de kleuren makkelijk te combineren zijn. De meeste kleuren zijn shimmery. Alleen een beige (3e bovenaan), bruine (6e onderaan) en zwarte (7e onderaan) kleur zijn mat. Ik vind het best wel jammer dat de kleuren geen bijzondere namen hebben gekregen, dat heb jij in het bad girl palette van sleek bijvoorbeeld wel.


Naast een handige spiegel bevat Storm ook een applicator. Aan elke kant zit een sponsje. Eigenlijk zal ik deze applicator niet vaak gebruiken omdat ik liever kwasten gebruik, maar omdat het palette net zo'n goede travelsize heeft is een extra applicator wel mooi meegenomen. 

Een prachtige pigmentatie, wat schrok ik! De kleuren blijven ook enorm lang en mooi zitten en je kan ook de glitters erin zien. Zoals ik al eerder schreef zijn deze kleuren ook makkelijk met elkaar te combineren. Ik merk wel dat de oogschaduw snel brokkelig is. Om niet te veel oogschaduw te verliezen kan je de plastic folie gebruiken, maar dat is dan ook het enige nadeel aan dit palette die ik kan bedenken.

Ik raad je aan om dit palette online te kopen, in Londen (Engeland) staat de Pond hoger dan de Euro. Hierdoor is het palette iets duurder dan je ze online zou kopen. Het verschil is niet groot, maar het is er. Je kan het palette kopen voor ongeveer 7,25 EUR (verschilt per site) op Boozyshop, Enchantra of beautybyelke.


Welke sleek palettes zou je graag willen hebben of heb je al in je bezit?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.