Wishlist: Juli '11


Er is altijd wel iets wat je graag wil hebben, maar dat lukt niet meteen. Verlangen, geduld en het uitkijken naar. Dat zijn mooie deugden.

Too faced primer potion:
Ik blijf maar lezen dat dit één van de beste primer potions is en wordt er dan ook razend benieuwd naar. Momenteel gebruik ik vaak het NYX jumbo pencil in Milk als primer, maar wat afwisseling kan natuurlijk geen kwaad. De primer kost ongeveer 16 Euro, wat ik niet heel goedkoop vind. De kwaliteit en het merk maakt het product duur. [Bron Foto]Kaptafel Ikea:
Omdat ik mijn oude kaptafel terug moest geven aan mijn tante gebruik ik nu een oude witte dressoir. Deze dressoir is wel mooi, maar past eigenlijk niet bij de rest van mijn kamer. Het zou leuk zijn als de meubeltjes wat meer zouden aansluiten bij elkaar en dat kan met dit prachtige meubeltje van de Ikea. Misschien wel een leuke verjaardagstip voor mijn ouders. [Bron Foto]

Wenkbrauw scheermesjes:
Ik zag ze al voorbijkomen in één van de filmpjes van Beautygloss en wilde deze ook uitproberen. Deze zijn niet zo duur, op Ebay kan je ze al vinden voor ongeveer 3 Euro. [Bron Foto]


Action Kastjes:
Ik heb al enkele van deze kastjes van de Action. Ik vind ze zo ontzettend handig, maar omdat mijn stash begint te groeien en de kastjes te klein worden, zou het handig zijn om er nog wat extra te hebben. Ik hou er echt van hoe ze alles netjes en schoon houden. Ze zijn ook heel goedkoop, ongeveer 3 Euro.


Ticket voor Estee Lauder Company Store:
Ik weet het... iedereen wil dit ticket wel. Toch zou ik het superfijn vinden om er eens naartoe te gaan, al was het maar om de sfeer eens op te snuiven (en snel mijn slag te slaan natuurlijk). Ik hoop dat ik ooit het ticket eens in handen krijg, ooit... [Bron Foto]


Wat staat op jouw verlanglijstje?