maandag 22 augustus 2011

Collectie: Make-up Paletten


Het torentje wordt hoger en hoger, maar toch wou ik even stilstaan bij het aantal paletten die ik nu in mijn bezit heb. Het zijn stuk voor stuk pronkstukjes waar ik echt naar uitgekeken heb!
De eerste paletten die ik bespreek zijn tevens mijn eerst aangekochte paletten. Het eerste palette is een Maybelline palette die bestaat uit 4 kleurtjes. Ik kocht deze eens bij een bezoek aan het grootwarenhuis Auchan, nouja kocht: "Mamaaa?". Ik had ook geen idee of deze kwalitatief goed was, maar ik vond hem zo mooi dat ik hem wel moest meenemen. Aan de panporn te zien heb ik deze ook heel vaak gebruikt en als ik nu eens blauw nodig heb is het mogelijk dat ik naar dit palette grijp. Alleen komt er nu moeilijker kleur vanaf, het palette is al wat jaartjes oud. 

Het tweede palette kocht ik in de Caramé collectie van Catrice. Toen ik MissLipgloss hierover zag schrijven en er looks mee zag maken moest ik deze gewoon hebben. Ik heb deze nog niet zoveel gebruikt en gebruik deze af en toe, zonde eigenlijk want de kleuren zijn echt mooi.Ziehier, mijn eerste internet aankoop. Ik zocht naar een goede, eerste en grote palette waarmee je meteen alle kleurtjes te pakken had. Na veel zoeken kwam meteen dit palette naar boven, namelijk het Coastal Scents 88 Matt palette. Tot nu toe heb ik er geen spijt van en heb ik het palette al vele keren gebruikt, zoals je wel kan zien. Het palette bevat alle kleuren die je nodig hebt om er een kleurrijke boel van te maken, maar je kan er ook bruine/naturel-achtige kleuren in terugvinden. Een echte aanrader voor alle beginners!Het eerste palette dat ik kocht van Sleek is het Storm palette, dat was tijdens mijn bezoek in Londen. Nadat ik deze gekocht had volgde de aankoop van het Oh So Special palette heel snel. Het pigment, de prijs, de kwaliteit ... Sleek is momenteel één van mijn favoriete merken en dit zullen zeker niet de laatste producten zijn die ik van het merk koop. Ik ben er heel tevreden over!


Het Urban Decay Naked palette is de duurste palette in mijn collectie, maar hoeveel deze gekost heeft weet ik niet. Ik kreeg het palette namelijk voor mijn verjaardag van mijn vriend en hoeveel ik ook zeur, hij wil de prijs maar niet vertellen. Het palette bevat zowel metallic als matte kleuren waardoor je heel veel kan combineren en ermee kan spelen. De kleuren variëren heel erg en je kan hiermee duizenden looks maken. De oogschaduw brokkelt helemaal niet en blijft heel lang zitten. Ook de primer potion en de bijbehorende oogpotloodjes doen meer dan hun werk. Misschien prijzig, maar wel kwaliteitsvol. Als je deze ooit in je handen krijgt kan ik deze Naked Palette echt aanraden!Eén van mijn laatst aangekochte paletten is deze van Zoeva, namelijk het Metallic Palette. Ik ben een grote fan van metallic kleuren, dus is deze een hele goede aankoop geweest. De oogschaduw bevat veel pigment en blijft heel lang zitten. De kleuren veranderen naarmate je in een bepaald licht staat en beweegt, heel apart. Het palette bevat ook de juiste kleuren om vele variaties te maken tijdens het creëren van een ooglook. Speelplezier verzekerd!


Hoeveel paletten heb jij op je stash lijstje staan en welke zijn dat?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.