zaterdag 20 augustus 2011

Harajuku Lovers: G Wicked Style


De harajuku lovers parfums, je hebt er zeker en vast al eens van gehoord of gezien. Omdat ik al een tijdje parfumloos was werd het wel eens tijd om een nieuwe te kopen. Deze harajuku poppetjes trokken meteen mijn aandacht door hun lieve uiterlijk. Ik ging naar huis met deze Harajuka G (fruity geur) en de Harajuka G (kokos geur).


Een leuke verpakking en een leuk versierde parfumfles. Dat moet wel, want het is immers een kinderparfum. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat volwassenen deze niet mogen gebruiken. Gwen Stefani, de bedenker en eigenaar van deze parfums, heeft goed haar best gedaan om er een leuke touch aan te geven. Het doet mij ook denken aan haar lied: Harajuku girls, maar dat zal er wel iets mee te maken hebben.
De collectie bestaat uit verschillende geuren. Deze geur G is heel erg zoet en fruitig en is onderdeel van een limited edition 'Wicked Style', het bevat dan ook groene appel, watermeloen en framboos. Als je de parfum opspuit dan krijg je meteen die zoete geur te ruiken. Als de geur al een tijdje op je zit moet ik toegeven dat je deze niet zo goed meer ruikt en moet je je neus heel dicht bij de plek waar je gespoten hebt houden om ook maar iets te ruiken, dat is wel een groot nadeel. De geur die overblijft is heel subtiel, maar nog steeds zoet. Het parfum is ongeveer 8 cm groot en 4 cm breed, niet heel groot. Dat maakt het wel makkelijker om even snel in je tas te gooien en het mee te nemen.


Het parfumflesje zelf bevat ongeveer 10 ml parfum, dat is helemaal niet veel. Ik betaalde voor deze hoeveelheid ongeveer 21 Euro, niet heel erg goedkoop voor zo'n kleine hoeveelheid. Het parfum is tot 36 maanden houdbaar.


Je kan er niet omheen, de buitenkant ziet er ontzettend lief en mooi uit.

Pluspunten
Ziet er lief uit
Zoete en fruitige geur

Minpunten
Gaat niet zo lang mee omdat er weinig parfum in een flesje zit
        Duur
        De geur blijft niet lang hangen
        Limited edition, dus zal plots niet meer te koop zijn

Zou ik dit opnieuw kopen?
Ik denk niet dat ik deze parfum opnieuw zou komen. Het is te duur voor de hoeveelheid die je krijgt. Ook is dit een limited edition, dus tegen de tijd dat mijn andere parfums op zijn zal deze moeilijk verkrijgbaar zijn. De geur blijft ook niet erg lang hangen, dat is het grootste punt die mij tegenhoud dit product niet meer te kopen.


Wat vind  jij van de Harajuku lovers geuren?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.