maandag 8 augustus 2011

Make-up wegbergen: Ikea Lectuurbakken


Mijn zelfgemaakte kaptafeltje zal nooit helemaal af zijn. Er is altijd wel een leuk idee die plots hebt om het aan te vullen en te verbeteren. Na mijn bezoek aan de Ikea bedacht ik iets nieuws.Dit waren mijn palletten en kwasten vooraf. Zoals je ziet worden deze gestapeld. De kwasten zitten in een bijbehorende zak. Toch vond ik dit er slordig uitzien.


Afgelopen woensdag bracht ik een bezoek aan de Ikea in Gent. Ikea heeft allerlei leuke truukjes en methodes om iets leuk en netjes weg te bergen. Toch ben ik erin geslaagd een totaal nieuwe methode te vinden: deze lectuur map.
Als je de map in vooraanzicht ziet, merk je niet dat hij een inhoud heeft. Draai de de lectuurmap om komt de inhoud tevoorschijn. De paletten kunnen makkelijk naast elkaar gestapeld worden. Ik zal deze paletten nog voorzien van een etiket aan de zijkant, zodat ik de naam ervan kan lezen en het juiste palet die ik nodig heb makkelijk bij de hand heb.


Deze oplossing is heel goedkoop. De mappen kosten 3,99 EURO voor 2 paar. Je kan deze mappen vinden in verschillende kleuren zoals: groen, oranje, wit, zwart en zwart/wit.


Wat vind jij van deze manier van opbergen?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.