dinsdag 2 augustus 2011

MAX: Blush in Rose (034)


De laatste tijd ben ik helemaal into blush. Tijdens mijn bezoek aan de Action bracht ik dan ook een exemplaar van de nieuwe MAX blushes/highlighter in de kleur Rose (034) mee.Ik zag deze blush al in enkele blogs voorbijkomen. Eerst liet ik deze liggen, maar na wat reviews gelezen te hebben wilde ik hem ook wel eens testen. De blush kan je vinden in verschillende kleuren. Omdat peachy-kleuren vaak het beste passen bij mijn huidtype (en ook bij heel wat andere huidtyypes) besloot ik om peach uit te proberen.


Peach is een perzikachtige kleur met goudachtige glitters erin. De kleur deed mij een beetje denken aan golden rose van Sleek, die ik ook nog niet zo lang in mijn bezit heb. Over de hoeveelheid en zichtbaarheid van de glitters op je huid hoef je je geen zorgen te maken. De glitters zorgen voor een glans en zijn heel onopvallend.
Een leuke verassing, die andere blushes vaak niet hebben, is dit poederdonsje. Eigenlijk zal ik deze nooit gebruiken want ik heb immers kwasten die fijn zijn om blush mee aan te brengen. Toch blijft het een leuk extraatje! Het donsje zit in een apart vak onder de blush. Je kan de blush openklappen zodat het vak tevoorschijn komt, samen met het donsje en een handige spiegel.


Wat me meteen opviel was dat de blush enorm korrelig is. Eén keer wrijven met je borstel en je verliest meteen enorm product dat aan de oppervlakte blijft liggen, maar dat is ook het enige nadeel dat ik kan bedenken.


Rechts: Met mijn vinger aangebracht  -  Links: Met mijn vinger aangebracht en daarna vervaagd.
De pigmentatie is best wel goed. Hij blijft ook lang op zijn plaats zitten en zorgt ervoor dat je de hele dag een schattig blosje hebt op je wangen.

Deze blush is helemaal niet duur en je kan  hem vinden, samen met heel wat andere blushes, bij de badkamerspullen in de Action en kost 0,99 EURO.

Positief:
  • Goedkoop
  • Goede pigmentatie
  • Blijft goed zitten
Negatief:
  • Snel uitverkocht
  • Korrelig


Heb jij al een MAX blush in je bezit?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.