dinsdag 9 augustus 2011

Mijn ouders gingen naar Parijs en brachten mee...


Het is altijd fijn om iets te geven aan iemand anders, maar eens iets krijgen is natuurlijk ook leuk! Deze zomer gingen mijn ouders voor enkele dagen naar Parijs. Ze gingen er heel wat bezichtigen en brachten ook een bezoekje aan het pretpark Disneyland. Wat brachten ze leuke spulletjes mee naar huis.
Van deze snoepjes heb ik al een groot aantal opgegeten. Dit zijn een soort langwerpige snoepen genaamd 'Lange Jannen'. Ze zijn leuk verpakt in papiertjes waarop bekende Disney figuren te zien zijn.


Daarbij kreeg ik ook nog wat chocolaatjes. Deze bewaar ik nog even want het zou zonde zijn om deze meteen op te eten. Ze zijn zo leuk gemaakt.Vlak voordat mijn ouders naar Parijs gingen vroegen ze me of ze wat voor mij moesten meebrengen. Ik wilde deze macarons al een tijdje uitproberen. Omdat ze er zo mooi uitzien heb ik ook bij deze snoepen de grootste moeite om ze op te eten, wat een zonde!Omdat mijn vriend niet zo van zoetigheden houdt, en ze toch iets wilden meebrengen, brachten ze dit pepermuntdoosje mee. Ik vind het doosje echt prachtig!


Heeft iemand ooit al iets voor jou meegebracht die ze op reis gekocht hebben?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.