donderdag 1 september 2011

Nagellak: Essence Mellow Yellow 51


If it's yellow let it mellow, if it's brown... uhh ja... Niet alleen de naam Mellow yellow (51), maar ook de kleur trok mij enorm aan in dit lakje, benieuwd naar de kwaliteit?De kleur is een hele lichte pastelkleur in de kleur geel. De kleur doet je meteen aan de zomer denken: strand, zon, mooi weer ... Ik word er meteen vrolijk van! Wat niet meteen opvalt zijn de glitters die in het lakje zitten, maar dit zal je duidelijker zien in onderstaande foto's.


Een groot nadeel aan dit lakje is dat het niet goed dekt. De substantie is vrij dun waardoor je verplicht bent om meerdere lagen te leggen. Op deze foto heb ik 3 laagjes over mijn nagels heen gelakt. Je ziet hier en daar nog wat strepen, wat erg jammer is. Laagjes leggen is dus de boodschap! Daarnaast droogt de nagellak heel snel en gaat het heel snel om de verschillende lagen te leggen. Ook de glitters zorgen voor een zomerse toets.


Een leuk weetje is dat de originele mellow yellow 51, dat was een geelkleurig lakje, uit het assortiment werd gehaald en werd vervangen door deze kleur. De naam is hetzelfde gebleven, enkel de kleur is anders. Dus als je dit lakje al hebt staan met deze naam is het mogelijk dat het niet om hetzelfde lakje gaat!

Ik raad dit lakje sterk aan als je van plan bent deze te kopen, maar natuurlijk kan je ook wachten en mijn site even in de gaten blijven houden. *hint*

Pluspunten
Zomerse kleur die je een zomers gevoel geeft
Leuke glitters, als je daar fan van bent
Droogt snel
Goedkoop

Minpunten
Meerdere laagjes zijn een must
Streperig (als je geen meerdere lagen legt)


Zou ik dit opnieuw kopen?
Ik ben enorm fan van pastelkleuren. Deze gele kleur doet mij vooral denken aan de kleur van vanille en daar nog wat onopvallende glitters bovenop. Het lakje droogt snel, wat voor mij een groot pluspunt is. Ik zou dit lakje zeker en vast opnieuw kopen!


Wat is jou eerste indruk bij dit lakje?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.