maandag 15 augustus 2011

Sleek: Oh So Special Palette


Je zag deze nieuwe i-Dive Sleek Palette Oh So Special al op vele blogs terugkeren. Hij is limited edition, maar is hij ook de aankoop waard? Lees verder om het te weten te komen!
Zoals we gewoon zijn van Sleek kreeg het doosje een leuke make-over met roze tinten. Een leuk weetje is dat deze palette oorspronkelijk gemaakt werd als samenwerking met Sephora, maar dat is niet doorgegaan. Gelukkig hebben de Sleek makers het palette toch uitgebracht.


Het doosje ziet er hetzelfde uit als alle andere paletten van sleek. Dat is een beetje verwarrend als je enkele Sleek paletten in je bezit hebt. Ik verhelp dit door de kartonnen doos die erboven zit te behouden.Ook in dit palette zit een sponsapplicator en een plastic beschermhoes. De sponsapplicator zal ik niet vaak gebruiken, maar toch vind ik het handig dat hij ook deel is van dit product. Het beschermhoesje beschermt vooral tegen de korrelige oogschaduw. Als je met een kwast over de oogschaduw wrijft merk ik dat er veel product verloren gaat, maar ook dit ben ik gewend van Sleek.


Op het hoesje staan ook de namen van de oogschaduw's. Ik vind het altijd heerlijk om die namen te lezen, maar ze zijn ook handig als je een look opnieuw wil maken of er een tutorial wil mee opnemen. Je noemt gewoon de naam van de kleur, hierdoor kan niemand fouten maken. Deze namen vind je bijvoorbeeld niet terug in het Storm Palette van het gelijknamige merk.


Boven: Bow (wit *Mat), Organza (oud roze *Metallic), Ribbon (felroze *Mat)
Onder: Pamper (lichtroze *Mat), Gateau (Paars *Metallic), The mail (lichtbruin *Mat)


Boven: Gift basket (lichtbruin *Metallic), Glitz (zilver *Metallic), Celebrate (donkerbruin *Metallic)
Onder: Boxed (bruin *Mat), Wrapped up (paars *Mat), Noir (zwart *Mat)


De kleuren zijn erg gepigmenteerd. Enkel de lichtroze (pamper) en de witte (bow) kleur zijn moeilijk te zien. Dit komt doordat ik een witte huidkleur heb. Deze kleuren kunnen daardoor vooral op het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoeken gebruikt worden. Het palette bevat alle kleuren verschillende looks mee te maken. Je kan er 'mee spelen' en verschillende dingen mee uitproberen. Doordat het palette klein is kan je hem makkelijk in je handtas stoppen. Even opfrissen en klaar.


Ik kocht het palette op BeautyByElke voor 7,25 Euro, maar ook op andere webshops kan je deze vinden voor ongeveer dezelfde prijs. Weet dat dit Sleek product limited edition is, dus sla snel je slag!

Positief

  • Goedkoop
  • Veel pigment
  • Makkelijk mee te nemen
  • Gaat lang mee
  • Alle kleuren binnen handbereik

Negatief

  • Enkel te koop op webshops of in het buitenland (Engeland)
  • De lichtere kleuren zijn moeilijk te zien op je huid (vooral bij lichte huidskleur)
  • Oogschaduw brokkelt snel

Wat vind jij van dit palette?

© Dresses and Daisies | All rights reserved.