Tag: Ben jij een echte Beautyfreak?


Ik heb deze TAG al op zoveel blogs zien terugkomen en geen enkele keer was ik getagd. Ik vond het zo jammer en wilde hem zo graag doen, dus besloot om deze gewoon over te nemen. *Edit: ik werd toch op het laatste nippertje getagd door Alexandra van The Smell of Vanilla.

Wat is het laatste beautyproduct wat je gekocht hebt waar je echt voor hebt moeten sparen?
De meeste producten in mijn stash zijn niet zo duur. Als iets te duur is laat ik het vaak liggen en koop ik het niet. Mijn meest prijzige spulletjes zijn toch die van MAC. Een lip erase van 16 Euro en een Creme d'Nude lipstick van 19 Euro, dat is niet mis voor een niet-werkende student. Ik hou het dus liever op drogisterij merken zoals Catrice en Maybelline. Dat zijn mijn favorieten.


Als je een beautyproduct zou zij, wat zou je dan zijn?
Dat is een hele moeilijke vraag. Vaak heb ik van die 'bepaalde product perioden'. Momenteel hou ik heel erg van blush, maar daarvoor was lipstick mijn ding. Het hangt af van het moment, dus nu hou ik het nu op een peachy blush met gouden glitters erin. Die zorgen voor een natuurlijke glans en gloed!

Hoeveel vriendinnen heb je waarmee je helemaal gek kunt worden over die perfecte blush of geweldige oogschaduw?
Eerlijk? Weinig, want ik heb geen enkele vriendin die zich interesseert in make-up en velen dragen nooit iets op hun gezicht. Ik merk ook dat het in mijn opleiding, namelijk kleuteronderwijs, niet echt een aanrader is om veel make-up te dragen. Toch draag ik tijdens het weekend of de lesuren wat make-up, ik vind het gewoon te leuk.

Wat was de laatste keer dat jij make-up hebt weggegooid?
Ik vind het altijd moeilijk om iets weg te gooien. Laatst heb er werk van gemaakt om mijn collectie make-up op te ruimen. Toen kwam het moment dat ik de spullen die ik niet meer nodig had moest weggooien, wat een dilemma  Ik heb toen alles in een zakje gedaan en naar mijn jongere nichtje gedragen, want ze zit momenteel in haar 'ik hou van make-up, puber fase'.
Andere dingen gooi ik dan meteen weer weg omdat ze opgedroogd zijn, hun werk niet meer doen of stuk zijn. Zoals deze eyeliner van Coastal scents waarover ik al eerder schreef.

Hoe begon de make-up gekte bij jou?
Rond mijn 13e begon ik vooral mascara te gebruiken, dat is een hele lange tijd gebleven en niet meer veranderd. Niemand van mijn leeftijd droeg het, dus waarom zou ik het dragen?

Zoals je weet bezat ik een youtube kanaal, tijdens die periode had ik enkel oog voor DIY. Door het kanaal kwam ik in contact met een andere soort DIY, namelijk die van de make-up artiest. De eerste artiest die ik leerde kennen, en die velen onder jullie wel kennen, is Michelle Phan. Wat was ik onder de indruk! Ik wilde het gewoon ook leren en begon make-up te verzamelen.


Als een niet-make-up-fan je vraagt hoeveel nagellak en oogschaduw je hebt, geef je dan eerlijk antwoord?
Ik vertel mensen vaak dat ik één grote eigenschap heb: "Ik kan niet liegen". Nou... ik moet toegeven dat ik op dat moment wel zou zeggen dat ik niet zoveel oogschaduw/nagellak heb, zuiver om vreemde gedachten te vermijden. Mijn nagellak stash valt wel mee, ik heb ongeveer 20 lakjes staan, en mijjn beauty stash ben ik nog aan het opbouwen. Enig nadeel is dat ze beiden steeds groter en groter worden...

Hoe vaak ga je naar de drogist zonder dat je iets nodig hebt?
Altijd, nee serieus. Mijn vriend word gek als hij weet dat we naar de stad gaan omdat hij weet dat ik elke Kruidvat, Inno ... binnenstap die ik zie. Ook 98% van de keren dat we binnenstappen stap ik met lege handen uit de winkel. Ik kijk gewoon zo graag naar alle producten die er zijn, het is echt een obsessie. Hij krijgt vaak een euforisch moment als ik dan uiteindelijk iets koop, wat doe ik hem toch aan?

Hoeveel uren besteed je per dag op het internet, lezend over beauty?
Heel erg veel. Een bepaald aantal uren zeggen is gewoon onmogelijk, want ik lees een beautyblog en dan doe ik erna iets anders. Weer enige tijd later ben ik weer blogs aan het lezen. Als ik het aantal zou weten zou ik volgens mij heel hard schrikken, maar er zijn gewoon zoveel beauty blogs!

Wat is je favoriete make-up item?
Deze vraag lijkt wat op de tweede vraag namelijk: "Welk product zou je willen zijn?". Mijn favoriete make-up verschilt van periode tot periode. Momenteel zit ik in mijn blush periode, het liefst in peachy kleuren met gouden glitters. Love them....


Heb je een wishlist? Zo ja, hoeveel producten staan er op?
Elke persoon heeft wel een wishlist. Die van mij telt momenteel ontelbaar vele producten, maar of ik die daarom ga kopen is een andere vraag. Een wishlist is volgens mij iets waarnaar je wenst, maar dat niet echt dringend is. Enkele producten op die lijst zijn: Sleek pout pains in Minx en Peachy Keen, Water bobble, Bento box, Lush Jellies ...

Omdat telkens ik deze tag tegenkwam niemand in het bijzonder getagd werd, zal ik dit nu wel doen! Hierbij tag ik: Sofie (Muffins at Tiffany's), Agnetha (Agnetha's blog) en MissLanghaar (misslanghaar.blogspot)

Veel succes aan deze prachtige dames!


Ben jij een beauty-freak?