zaterdag 13 augustus 2011

Top 10 favoriete producten


"Welke producten behoren tot je favorieten?" Elk product die ik bezit heeft een bijzondere waarde. Ik keek ernaar uit, spaarde ervoor en kocht het uiteindelijk. Daarom is deze lijst met favorieten niet gebaseerd op de zeldzaamheid of prijs, maar om de waarde die ik er persoonlijk aan schenk of hoeveel ik het product gebruik.1. Een nummer 1 die je op vele blogs ziet terugkeren, het Naked Palette van Urban Decay. Ik zette hem als eerste omdat ik deze heel vaak gebruik. Het Palette bevat stuk voor stuk prachtige kleuren die goed draagbaar zijn en bovendien veel pigment bevatten. De belangrijkste reden om deze op de plaats 1 te zetten is omdat ik deze kreeg van mijn vriend voor mijn verjaardag. Hierdoor is deze 'doos' me erg dierbaar geworden.


2. Kokos is mijn lievelingsgeur. Alles wat de geur van kokos draagt, en ik heel graag wil hebben, ligt snel in mijn winkelmandje. Ooit botste ik op deze body-butter van het merk kruidvat. Zoals je ziet is dit potje bijna leeg, mede door het vaak te gebruiken. Ik ben er echt gek op!


3. Nog niet zo lang geleden deed ik een grote aankoop op de website van Zoeva. Daar kocht ik onder andere deze Eye defenition set, waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad. De penselen liggen erg makkelijk in de hand en je kan er prachtige looks mee maken. Een echte aanrader!


4. Tijdens mijn bezoekje naar Londen kon ik uitgebreid enkele i-divine palettes van Sleek swatchen. Deze Storm palette trok mij enorm aan dus nam ik hem mee. Dit schatje heb ik al heel vaak gebruikt en ben er enorm blij mee. Goed pigment, veel kwaliteit en niet zo duur.


5. Ik heb heel lang getwijfeld om deze Maybelline Superstay 24h te kopen, maar ik ben zo blij dat ik hem uiteindelijk toch gekocht heb. Hij blijft heel lang zitten, waardoor ik hem vaak draag. Ik moet wel vrij vaak bijstiften met de bijbehorende lippenbalsem omdat mijn lippen snel droog worden van de substantie. Deze lipstain is ook niet erg goedkoop, maar gaat wel lang mee. Dubbele gevoelens, maar toch een vijfde plaats waard. Ik draag hem immers vrij vaak.

6. Zonder een goede primer onder je oogschaduw kom je nergens. Deze primer van Urban Decay zorgt ervoor dat mijn make-up geen enkele kant meer op kan. Deze primer kreeg ik gratis toegestuurd omdat de primer die in mijn Urban Decay palette stuk was. Geluk bij ongeluk dan maar?

7.  Dit witte oogpotlood van gosh staat ook bij mijn dagelijkse stash. Wanneer ik mij moet haasten om de trein te halen is vaak een laag mascara, eyeliner en dit potlood in mijn ooghoek en wenkbrauwbot mijn dagelijkse make-up. Ik krijg vaak vragen hoe ik zo'n mooie witte hoekjes krijg terwijl de magie eigenlijk in dit kleine oogpotloodje schuilt.

8. Ook dit wenkbrauwpotloodje van Essence gebruik ik bijna dagelijks, daarom staat deze zevende plaats. Ik heb van nature erg lichte wenkbrauwen en daar moet natuurlijk iets aan gedaan worden.


9. Deze foundation van Catrice is mijn eerste juiste foundation, jullie kennen het probleem wel, want het is bijna excact mijn huidkleur. Daarbij blijft hij lang zitten, is geurloos, netjes (pompje) en goedkoop. Zoals je ziet heb ik dit flesje ook al heel vaak gebruikt, maar daar zal wel een goede reden achter schuilen.


10. Ik twijfelde enorm om hier mijn blush van Sleek in 'Rose Gold' niet te plaatsen. Ik merk dat ik sneller grijp naar deze blush van de Action, MAX in rose (034), dan naar mijn Sleek blush. Hij past goed bij mijn huidskleur, blijft mooi zitten en bezorgt mij een natuurlijk blosje. Ik hou er echt van.


Welk product staat er op jou nummer 1?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.