Blog in de kijker


Ik hou heel erg van blogs lezen en heb enkele favoriete blogs die ik vaak bezoek. Eén daarvan is de blog van Denise (JemapelleDenise), maar waarom? Haar blog bestaat uit prachtige foto's, veel fashion, DIY projecten, shoplogs, beauty... en  dat allemaal met een persoonlijke touch. Ik hou enorm veel van deze blog en van deze meid, dus daarom: JemapelleDenise in een notedop!

Alle foto's in dit artikel zijn eigendom van de site JemapelleDenise.Denise is ontzettend begaafd in het combineren van spullen, kledij en ook in haar kamer heerst er een harmonie. Ze is dan ook een fashion addict, heeft vaak shoplogs met nieuwtjes en zet vaak de winkel waar ze het product gekocht heeft onder haar artikel. Als je het product zelf mooi vindt kan je ook even een kijkje nemen bij die winkel. Ook kan je veel ideetjes krijgen door het bekijken van haar blog!De blog is enorm veelzijdig en bevat daarom niet alleen fashion, maar ook DIY en Beauty artikels. Ze maakt reviews en tutorials (stap voor stap met foto's) die enorm leerrijk zijn. Deze persoon is enorm veelzijdig, dus elk artikel is een verrassing! Nog een groot pluspunt aan deze blog zijn de foto's, maar daarover  hoef ik niet zoveel te zeggen. Elke foto is pure eyecandy!

Zoals je merkt ben ik helemaal weg van deze blog en zou het dan ook enorm leuk vinden al ook jullie eens een bezoekje brengen aan haar blog. Veel plezier!Kende jij deze blog al?