Catrice: All round Waterproof mascara


Tijdens een eerdere shoplog konden jullie zien dat ik deze mascara van Catrice, namelijk de All Round Waterproof mascara, gratis kreeg wanneer ik een andere mascara aankocht. Natuurlijk heb ik ook deze grondig getest en uitgeprobeerd!
Een goed dik en recht borsteltje. Deze borstel zorgt ervoor dat je meteen een dikke laag mascara over je wimpers heen kan brengen. Ik merk dat ik na het aanbrengen van mijn mascara er nog eens overga met een droog kwastje om overtollige mascara weg te halen. Als je houd van een dikke laag, dan hoeft dat natuurlijk niet. Dat is eigen smaak.


Op deze foto heb ik geen mascara en ook geen andere make-up op. Mijn wimpers zijn van nature lang, maar blond. Daarom zie je ze vaak niet goed wanneer ik niets op heb qua mascara.


Wat worden mijn wimpers enorm goed verlengd en duidelijk zichtbaar. De mascara is goed zwart en blijft ook heel erg lang zitten, maar is hij ook waterproof zoals hij beloofd? Door goed heen en weer te gaan met de borstel kan je ook alle wimpertjes, ook de iets minder bereikbare, makkelijk zwart maken.


Nadat ik meerdere druppels water op mijn oogleden had gedaan bleef de mascara heel goed zitten. Waterproof is hij zeker en vast!

Pluspunten
Goedkoop
Waterproof
Blijft goed zitten en is heel erg zwart
Zorgt voor een natuurlijke krul in je wimpers

Minpunten
Soms iets te veel mascara, maar dat kan je wel makkelijk wegvegen

Zou ik dit opnieuw kopen?
Ik vind dit een hele goede mascara, zeker voor deze prijs. Ik weet dat ik vaak door de regen ga fietsen als ik bijvoorbeeld naar school moet, dus een waterproof mascara is gewoon een must voor mij. Deze zal ik zeker en vast opnieuw kopen!


Draag jij vaak waterproof mascara?